Garphyttan Original Trouser Zip-Off

1 199,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs recensioner
Snittbetyg 5/5 - Antal recensioner 1

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Original Trouser Zip-Off är en unik allroundbyxa med en 3-i-1-lösning. Byxan går alldeles utmärkt att användas som den kommer, men går också att använda som shorts med hjälp av en zip-off funktion. Den tredje funktionen är vad vi kallar "gaiter-funktionen" som är utmärkt för att ventilera och skydda. Du lossar nedre delen av benet och viker ned överskottet. På baksidan strax under knävecket sitter dragskon som du justerar så att byxan sitter fast över vaden.

Garphyttan Original Trouser Zip-Off har många funktionella fickor för knivar, multiverktyg och andra nödvändiga tillbehör. Benfickorna är placerade på låren för en bättre översikt och tillgänglighet. På sidan av benen hittar du dragkedjor för ventilation som du kan justera själv och låta kroppen andas vid hårt arbete. Har även avlastningspunkter för hängslen så dem inte glider av utan håller sig på plats samt nerhållningsrem vid benslutet som du enkelt trär på skosnörningen för att hålla byxan på plats när du aktivt rör på dig.

15813-K521-00046
7350027685869

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
 • Egenskaper
  3 i 1 lösning
  Anpassade fickor för tillbehör
  Anti-glidfunktion för hängseln
  Avtagbar remjustering på bensluten
  Förstärkningar på knä och byxslut
  Knäskyddsfickor
  Ventilationsdragkedjor
 • Passform
  Normal
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 5 5 0.5
Känns bra
Detta skall bli en spännande byxa att sätta på prov, tror den kommer göra ett bra jobb. Skall jag ha någonting att säga negativt är det att öppningen på benfickorna är lite för tajt, ”svårt” att få ner handen. Storleken skiljer en del från det andra märket jag använder, Med Garphyttan behövde jag en storlek större.