OM ITAB

Itab grundades 1980 av entrepenören Gunnar Lundblad i Surahammar som ett postorderföretag. Ända sedan starten har vår största drivkraft varit att kvalitetskläder inte ska behöva kosta skjortan. Vi har alltid prioriterat smarta detaljer och uttänkta funktioner tillsammans med låga priser.

Genom att vi själva designar, tillverkar och importerar huvuddelen av de produkter vi säljer har vi inga återförsäljare utan säljer direkt till dig utan fördyrande mellanhänder. Vi har ett lager på över 100 000 varor som gör att vi direkt kan leverera kläderna till dig. Bra kläder till lägre priser, helt enkelt.

Genom att erbjuda ett brett sortiment av kläder och skor för jobb, fritid och äventyr fortsätter vi vårt uppdrag att prispressa och göra det möjligt för alla att kunna köpa funktionella kvalitetskläder till bästa möjliga pris.

idag är vi 10 personer som ser till att vi köper in rätt produkter, ger dig bästa tänkbara service och ser till att du får dina produkter i tid. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice på telefon nr. Tel 010 884 82 25 vardagar 10-15. eller skicka ett mail till kundservice@itaboutdoor.se

Eller varför inte, besöka vår butik i Surahammar där du i lugn och ro kan hitta fynden. Vår trevliga och kunniga butikspersonal hjälper dig gärna med tips och råd inför köpet. Till butiks sidan > 

HUR SKA FRAMTIDENS KLÄDER SE UT?

Som kund och konsument har Du mycket att säga till om. Vi tar tacksamt emot Dina förslag, ideér, tips och synpunkter för att göra kläderna bättre. 

FÖRETAGSUPPGIFTER:

ITAB, G-hyttan Group AB

Org nr 559215-1244

E-mail: kundservice@itaboutdoor.se

Tel: 010 884 82 25 

Postadress: Box 91, 735 22 Surahammar

Besöksadress: Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar

Styrelsens säte: Stockholn, Sverige 

ITAB Outdoor ingår i företagsgruppen G-hyttan Group och samarbetar med Garphyttan För att ge bästa service och värde till dig som kund till något av bolagen i G-hyttan Group kan du få erbjudanden och nyheter även från andra bolag i koncernen, men du kan självklart när som helst avböja att ta emot information från respektive bolag.