Nu lanserar vi TPX! Se alla nyheter här

Garphyttan Original Trouser Zip-Off

1 199,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs 3 recensioner
Snittbetyg 4/5 - Antal recensioner 3

Byxan upplevs som något liten i storleken. Vi rekommenderar dig att gå upp en storlek i denna modell.

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Originalbyxan är en unik allroundbyxa med en 3-i-1-lösning. Byxan går alldeles utmärkt att användas som den kommer, men går också att använda som shorts med hjälp av en zip-off funktion. Den tredje funktionen är vad vi kallar "gaiter-funktionen" som är utmärkt för att ventilera och skydda. Du lossar nedre delen av benet och viker ned överskottet. På baksidan strax under knävecket sitter dragskon som du justerar så att byxan sitter fast över vaden.

Originalbyxan har många funktionella fickor för knivar, multiverktyg och andra nödvändiga tillbehör. Benfickorna är placerade på låren för en bättre översikt och tillgänglighet. På sidan av benen hittar du dragkedjor för ventilation som du kan justera själv och låta kroppen andas vid hårt arbete. Har även avlastningspunkter för hängslen så dem inte glider av utan håller sig på plats samt nerhållningsrem vid benslutet som du enkelt trär på skosnörningen för att hålla byxan på plats när du aktivt rör på dig.

Originalbyxan kan med fördel behandlas med vårt Originalvax för förbättrad vattenavvisande effekt.

15813-5001-00052
7350027685821

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
 • Egenskaper
  3 i 1 lösning
  Anpassade fickor för tillbehör
  Anti-glidfunktion för hängseln
  Avtagbar remjustering på bensluten
  Förstärkningar på knä och byxslut
  Knäskyddsfickor
  Ventilationsdragkedjor
 • Passform
  Normal
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 5 5 0.5
Original Trouser Zip-Off
Känns som bra byxor efter att ha haft dom några gånger. Känns lite stel, antagligen av vaxningen. Brukar ha storlek 52, men tog 54. Lagom med underställ under. 184 cm/84 kg.
rating 2 5 0.5
För tajta
Tyvärr var även dessa byxor alldeles för tajta, jag har tidigare provat specialist varianten men också dessa skickade jag tillbaka pga. Att de var för tajta. Byxan i övrigt tyckte jag om och den var av hög kvalité och genomtänkt. Synd att inte garphyttan vågade tänka mera \"funktional fit\". Tyvärr så försöker nog garphyttan träffa en alldeles för bred kundkrets som många av sina konkurrenter och då resonerar man nog så att byxan absolut inte får kännas \"hängig\".\r\n\r\nJag ser fram emot att garphyttan kompletterar sitt sortiment med motsvarande byxor med functional fit. Tänk lite mera m/90. Skullman vet precis hur jag tänker
rating 5 5 0.5
Känns bra
Detta skall bli en spännande byxa att sätta på prov, tror den kommer göra ett bra jobb. Skall jag ha någonting att säga negativt är det att öppningen på benfickorna är lite för tajt, ”svårt” att få ner handen. Storleken skiljer en del från det andra märket jag använder, Med Garphyttan behövde jag en storlek större.