Garphyttan Original Trouser

999,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs 3 recensioner
Snittbetyg 4/5 - Antal recensioner 3

Byxan upplevs som något liten i storleken. Vi rekommenderar dig att gå upp en storlek i denna modell.

 • Storleksguide
I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Original Trouser är en enkel och stilren med många funktioner och är en otroligt slitstark och tålig byxa.

Garphyttan Original Trouser har många funktionella fickor för knivar, multiverktyg och andra nödvändiga tillbehör. Benfickorna är placerade på låren för en bättre översikt och tillgänglighet. På sidan av benen hittar du dragkedjor för ventilation som du kan justera själv och låta kroppen andas vid hårt arbete. Har även avlastningpunker för hängslen så dem inte glider av utan håller sig på plats samt nerhållningsrem vid benslutet som du enkelt trär på skosnöret för att hålla byxan på plats när du aktivt rör på dig.

Original Trouser har en nerhållningsrem vid beslutet som du enkelt trär på skosnörningen för att hålla byxan på plats när du aktivt rör på dig.

15814-K521-00046
7350027686002

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
  Vattenavvisande
 • Egenskaper
  Avglidningskdydd för hängslen
  Avtagbar och justerbar rem på benslutet
  Funktionella fickor
  Förstärkningar på knän och insida benslut
  Knäskyddsfickor
  Nerhållningsrem
 • Passform
  Normal
 • Vikt
  615g (storlek 52)
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 4.5 5 0.5
Kund
Byxan kommmed fee färgbetekning så det blev en extra sväng till ITAB då det bruna kan upplevas grönt. Byxan verkar annars slitstark, har dock inte hunnit använda den. Funkade bra att utgå från storleksguiden
rating 3 5 0.5
öÖverskattatÖvVE
Tycker nog Garphyttan verkar aningen överskattat. Äger nu ett par av deras plagg. Båda känns väldigt plastiga, dålig passform.\r\nNormalt är jag 54 i byxor gick upp till 56 i dessa och de var på gränsen till för små. De \"stora\" benfickorna är trånga och inte speciellt bra. \r\nJag kommer aldrig förstå dessa fantastiska recensioner av Garphyttan. De är \"sådär\", nu köpte jag byxorna på rea annars hade det blivit retur.
rating 5 5 0.5
Gedigna byxor
Kraftigt rejält tyg, rymliga fickor och sköna att bära. Tyget känns lite kraftigare än motsvarande hos konkurrenten. Gillar att benslutsåtdragningen är steglös. Lite tajta så gå upp en storlek. Rekommenderas starkt.