Garphyttan Kraft Fleece

999,00 kr

(inkl. moms)

Fleecen som är extra slitstark! 

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning

Garphyttan Kraft Fleece är ett utmärkt mellanplagg under de kyligare dagarna. Kraft fleecen är otroligt slitstark och har många smarta funktioner vilket ger den ett brett användningsområde. Under varmare kvällar och morgnar fungerar den dessutom lika bra som ytterplagg.

Garphyttan Kraft Fleece är försedd med två bröstfickor för att du okomplicerat ska få tillgång till dina mindre tillbehör som kompassen, fickkniven eller annan viktig utrustning du har med dig ute i naturen. Fleecen är även utrustad med två handfickor där du också kan placera viktiga föremål alternativt värma händerna när du inte håller igång. För de tillfällen när du är aktiv har du två ventilationsdragkedjor på vardera sida som alternativ för att kyla ned dig och låta kroppen andas.

Kraft fleece är försedd med en värmande huva, som enkelt justeras för att öka eller minska luftinsläpp. 

Garphyttan Kraft Fleece har ett ärmslut som är mjukt och behagligt vilket är ovärderligt när du har en jacka över fleecen. Det mjuka ärmslutet passar utmärkt för att omsluta ett par värmande handskar. Fleecen har ett tumgrepp som inte bara håller ärmarna på plats, utan även ser till att viktiga delar runt handleden hålls varma.

Garphyttan Kraft Fleece är garanterat ett slitstarkt alternativ för den som vill hålla sig varm och behaglig ute i naturen.

15800-5001-10002
7350027683698

Produktinformation

 • Material
  9% Spandex
  91% Polyester
 • Egenskaper
  Bröstfickor
  Funktionell
  Mjuka ärmslut
  Perfekt förstärkningsplagg
  Slitstark
  Ventilationsdragkedja
 • Passform
  Liten
 • Vikt
  645g (storlek L)
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension