Garphyttan Original Para smock

2 999,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs recensioner
Snittbetyg 5/5 - Antal recensioner 1

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning

Garphyttan Original Para smock är ett ordentligt ytterplagg som är konstruerad för att stå emot extrema väder. Original Para smock är rymlig så att du enkelt ska kunna ha på dig ett starkare förstärkningsplagg och samtidigt kunna vara funktionell ute i naturen. 

Garphyttan Original Para smock har en rejäl huva som är justerbar både fram och baktill för att öka ventilation alternativt minska luftinsläpp. Runt den främre delen av huvan är huvan försedd med en stålkant för enkelt kunna vikas upp vilket resulterar i bättre sikt. Du har även justerbara ärmslut för att effektivt kunna ha en handbeklädnad ovanpå och innanför jackan.

Original Para smock är försedd med många funktionella fickor som är otroligt rymliga för att du ska kunna bära med dig de viktigaste föremålen utan extra packning. På insidan av jackan har du två rejäla meshfickor, utmärkt att förvara tillbehör som du inte behöver ha lika lättillgängligt. Framsidan av anoraken är försedd med två rejäla bröstfickor, båda försedda med en mindre meshficka för ökad stabilisering av förvaringen. Vid sidan av bröstfickorna finner du en dragkedja som leder till en underliggande ficka, fickan ligger närmare kroppen och är ett utmärkt alternativ för förvaring av batteridrivna tillbehör där värme är nödvändigt. 

Jackan är även försedd med två främre handfickor och sidofickor bredvid dessa. Handfickorna har varsin knivficka för att stabilisera medtagande av kniv med slida, dessa fungerar även utmärkt för mindre avlånga föremål. Sidofickorna är lättillgängliga och otroligt rymliga dem är konstruerade för att du enkelt ska kunna få tillgång till dina viktigaste föremål. 

Jackan har även två armfickor som trots din placering rymmer otroligt mycket, även dessa är konstruerade för att du enkelt ska få tillgång till viktiga tillbehör. Sist men inte minst är anoraken försedd med vår egna speciella brevlåda ficka som har en tvåvägsdragkejda, trots att den är diskret så rymmer den mycket, utmärkt att förvara andra förstärkningsplagg som handskar, mössa eller varför inte en sovsäck.

OBS! Som framgår av produktbilderna är den "gröna" modellen i själva fallet brun i färgen.

15819-5001-10003
7350027686637

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
 • Egenskaper
  Justerbara ärmslut
  Justerbar midja
  Mängder av funktionella fickor
  Rymlig justerbar huva
  Rymligt ytterplagg
  Slitstark
  Tvåvägsdragkedja
  Vattenavvisande
  Vår special brevlådeficka
 • Passform
  Stor
 • Vikt
  1305g (storlek L)
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 5 5 0.5
Klockren
En superfin jacka, perfekt i alla lägen.