Garphyttan Original Para Anorak

2 499,00 kr

(inkl. moms)

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning

Garphyttan Original Para Anorak är ett utomordentligt plagg vid extrema väderförhållanden som starka vindar, regn och snö. Anoraken används bäst som ytterplagg med ett rejält förstärkningsplagg under de kyligare dagarna.

Garphyttan Original Para Anorak har en stor huva för att under kunna bära rejäla huvudbonader, ända upp till en skyddshjälm. Huvan är justerbar för att optimeras till det utrymme du är i behov av. Du kan även vika det främre brättet med pälsen framåt och bakåt. Du viker det bakåt om du är i behov av bättre sikt och framåt om du behöver skydda ditt ansikte mot kraftiga vindar. 

Anoraken är utrustad med ett gäng olika fickor, bland annat två bröstfickor med en ficka inuti för förvaring av mindre tillbehör. På anorakens ärmar finner du två ärmfickor där förvaring av första hjälpen-kit är optimalt, alternativt tillbehör du behöver lättillgängligt under din vistelse ute i naturen. På magen finns en rejäl känguruficka som går att öppna från båda sidorna vilket underlättar åtkomsten av tillbehör som exempelvis vantar, halsduk, balaclava och andra större förnödenheter. 

Utanpå anoraken har du även två knivhållarfickor för att enkelt komma åt din kniv. Anoraken är försedd med en klassisk brevlådeficka på baksidan, utmärkt för att packa ned extra kläder, mat och verktyg. Detta för att minimera externa packningsmedel.

Original Para Anorak har tvåvägsdragkedjor på vardera sida för att underlätta av- och påklädnad av anoraken speciellt om du har ett rejält förstärkningsplagg under.

På insidan finns en grenrem som hjälper att stabilisera anoraken om det är blåsigt så att inte kyliga vindar letar sig in. Ärmsluten på anoraken är justerbara för att försegla och skydda dina handleder. 

Garphyttan Original Para Anorak är en otroligt funktionell jacka med mängder av nödvändiga funktioner och egenskaper för att optimera din vistelse ute i naturen och få dig att fokusera på rätt saker.

OBS! Som framgår av produktbilderna är den "gröna" modellen i själva fallet brun i färgen.

15821-5001-10002
7350027686873

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
  WP-Behandlat
 • Egenskaper
  Funktionella fickor
  Grenremm
  Knivhållare
  Optimerar din vistelse i naturen
  Perfekt under extrema väder
  Slitstark
  Stor huva
  Två-vägsdragkejda
 • Passform
  Stor
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension