Nu lanserar vi TPX! Se alla nyheter här

Non Stop Dogwear caniX Belt

699,00 kr

(inkl. moms)

Det helt nya CaniX Bältet gör din löpning med din fyrbenta vän till en ny upplevelse. Komfortabelt bälte oavsett vilken nivå du är på.

 • Storleksguide
I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Dess unika konstruktion har maximal stöd för ryggen, vilket hjälper till att bibehålla en hälsosam löpstil. Detta är viktigt inte bara för din hälsa, men också för din prestation. Bältet är tillverkat i enlighet med riktlinjerna för professionell löpning. Non-stop dogwear CaniX bälte har utvecklats med några av de bästa idrottare i canicross för löpning och racing på alla nivåer. Med ventilerande mesh gör CaniX bältet det bekvämt att springa med vid alla temperaturer.

Lera eller is är inga problem, med de lätta aluminium spännen som är tåliga och snabba att låsa upp under alla förhållanden. CaniX belt har en glidande karbinhake, vilket gör det lättare att hålla sig i synk med din hund. CaniX belt är mycket justerbar och finns i två storlekar: small & medium. Om du vill ta med din telefon eller ett mellanmål, så finns det en spandex ficka för detta bak på bältet. Väger på bara 280 gram, den robusta bältet är knappast märkbar för bäraren. Bältet levereras med en Lås-karbinhake som standard fäst punkt för ditt Bungee koppel.

40473-0000-10002

Produktinformation

 • Egenskaper
  3M reflekterande
  Aluminium spännen
  Benremmar
  Hypalon förstärkningar
  Låsbar karbinkrok
  Superlätt: Medium bältet väger endast 280 gram.
  Ventilerande mesh

Recensioner

Skriv din egen recension