Non Stop Dogwear Ferd Belt

899,00 kr

(inkl. moms)

Lätt, slitstark och bekvämt vandringsbälte för längre turer och expeditioner. Ferd belt har fästpunkter för en pulka. Utrusta den med Ferd belt bag för extra förvaring.

 • Storleksguide
Denna färg/storlek är tyvärr slut i lager

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Ferd Belt är gjord för hundägare som tillbringar mycket tid med sin hund ute i naturen, i krävande väder och expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt bälte. Bältet är genomtänkt och med ett format skum för att säkerställa en perfekt passform runt höfterna och fördela draget ergonomiskt. Det är extremt robust, med ett hypalon förstärkt tyg och aluminium spännen. Den har två D-ringar i stål på varje sida för att kunna fästa en pulka och ett fast koppelfäste med en skruv karabiner i framsidan för att fästa kopplet.

Om du vill ha möjlighet att snabbt koppla ur kopplet, rekommenderar vi att du köper till en quick release karbin. Gjord för de krävande förhållandena har bältet flera loopar där du enkelt kan fästa extra krokar, koppel, snören etc.

Extra utrustning är Belt Väskan som kan fästas på bältet. Huvudfickan är en hård väska gjord av skum där du kan ha mindre utrustning. Inuti väskan finns ett separat rum för mobiltelefon. På utsidan av väskan finns utrymme för en flaska som säkert kan säkras med en elastisk band. Ferd Belt passar också till Trekking belt.

40476-0000-10003

Produktinformation

 • Egenskaper
  2 extra fästpunkter
  Aluminium spännen
  Avtagbara benremmar
  Gjuten i vattentåligt skum
  Hypalon förstärkt
  Karbin med låsning
  Nylon band
  Reflex
 • Vikt
  Vikt: 327g (S) 349 gram (M) 372 gram (L)