PrimaDog ADULT SMALL BREED KYCKLING & POTATIS 4 KG

199,00 kr

(inkl. moms)

Slut i Lager

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


PrimaDogs Kyckling & Potatis för vuxna hundar av små raser har tagits fram utifrån de senaste forskningsrönen för små hundar som uppskattar välsmakande och högklassig mat. Vi har svarat mot hundarnas snabba ämnesomsättning med ett eget energirikt helfoderrecept för små hundar.

Eftersom hundarna i första hand är en köttätare är den första och viktigaste ingrediensen i PrimaDog-helfoder alltid kött. Den välsmakande huvudråvaran i detta helfoder är lättsmält och delikat kyckling. Lättsmälta kolhydrater från potatis, majs och äpple tar också hand om din hunds mage. Maten är helt fri från vete för din fyrbenta väns bästa. Omegahaltig laxolja stöder hjärnans och ögonens normala funktion och hjälper till att upprätthålla en smidig hud och ståtlig päls. Foderkulorna är små till storleken och lätta att äta. Du kan blötlägga dem i vatten så att de blir mjuka eller servera dem torra. Då hjälper foderkulorna samtidigt till att lossa plack som samlats på tänderna.

I PrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturens superfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer, mineralämnen och antioxidanter den behöver: dill, lingon, havtorn och hjortron – bland annat för hjärtats och blodkärlens väl. MOS- och FOS-prebiotika stöder de goda tarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässiga välmåendet för din hunds matsmältningskanal. Det Yucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minska lukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led- och rörelseapparaten. Produkten innehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen eller genmodifierade råvaror. PrimaDog-produkternas höga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammen ISO 9001 och HACCP.

SAMMANSÄTTNING

Torkad kyckling 23 %, kycklingköttmjöl 21 %, potatis, majs, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler, en källa av E-vitamin) 8%, torkade äpplen, öljäst, hydrolyserad kycklinglever 2%, laxolja, extrakt av Yucca schidigera, mannanoligosackarider, fruktooligosackarider, lingon 100 mg/kg, mogna hjortron 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), havtorn 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), dill 100 mg/kg (Anethum graveolens).

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR / 1 KG

Protein 27,0 %, fett 17,0 %, fiber 2,0 %, fukt 10,0 %, råaska 6,5 %, kalcium 1,4 %, fosfor 1,0 %.

40616-0000-00000