Garphyttan Original Smock

2 999,00 kr

(inkl. moms)

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Original Smock är ett ordentligt ytterplagg som är konstruerad för att stå emot extrema väder. Denna smock är ett rymligt ytterplagg med gott om plats för ett rejält förstärkningsplagg under för de kyligare dagarna på året.

Garphyttan Original Smock är försedd med en väl tilltagen skyddande justerbar huva med plats även för hjälm. Det främre brättet kan vikas framåt och bakåt beroende på om behovet är ökad sikt eller vindskydd. När huvan inte används bildar den en hög krage som håller värme.

Original Smock är utrustad med många funktionella väl tilltagna fickor för att du ska kunna bära med dig det mesta du behöver under några dagar i skogen. På insidan har du två rejäla nätfickor, utmärkt att förvara tillbehör som du inte behöver ha lika lättillgängligt eller torka sånt som blivit blött. Framsidan av smocken är försedd med fyra rejäla bälgfickor med lock, dubbla napoleon-, hand- och ärmfickor.

Baktill är smocken försedd med dubbla fickor med lock lämpliga för vattenflaskor. Mellan dessa har vi placerat en rymlig brevlådeficka som är utmärkt att förvara andra förstärkningsplagg som handskar, mössa eller varför inte en mindre sovsäck.

15819-5001-10003
7350027686637

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
 • Egenskaper
  Justerbara ärmslut
  Justerbar midja
  Mängder av funktionella fickor
  Rymlig justerbar huva
  Rymligt ytterplagg
  Slitstark
  Tvåvägsdragkedja
  Vattenavvisande
  Vår special brevlådeficka
 • Passform
  Stor
 • Vikt
  1305g (storlek L)
 • Kön
  Herr