Garphyttan Original Anorak

2 499,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs recensioner
Snittbetyg 5/5 - Antal recensioner 1

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Original Anorak är skapad för naturens lite tuffare förhållanden året runt och är till för att stå emot starka vindar, regn och snö. Anoraken används bäst som ytterplagg med ett rejält förstärkningsplagg under de lite kyligare dagarna på året.

Anorak Orginal är försedd med en väl tilltagen skyddande justerbar huva med utrymme även för hjälm. Det främre brättet med pälsen kan vikas framåt och bakåt beroende på om behovet är ökad sikt eller vindskydd. När huvan inte används bildar den en hög krage som håller värme.

Anoraken är utrustad med dubbla napoleon-, hand- och ärmfickor samt med vår karaktäristiska brevlådeficka på ryggen för förvaring av exempelvis förstärkningsplagg.

På magen finns även en rejäl känguruficka som går att öppna från båda sidorna för smidigare användning. Den har även justerbara ärmslut samt blixtlås på sidorna som kan öppnas för ökad ventilation samt gör den lättare att ta av och på. I flera av fickorna finner du interna fack för förvaring av olika föremål som mobiltelefon, radio, kompass med mera. Utanpå anoraken finns två knivfickor för att enkelt och säkert komma åt sin kniv.  Anorak Orginal är även utrustad  med grenrem som hjälper att stabilisera anoraken om det är extra blåsigt. 

15821-5001-10002
7350027686873

Produktinformation

 • Material
  35% Bomull
  65% Polyester
  Vattenavvisande
 • Egenskaper
  Funktionella fickor
  Grenremm
  Knivhållare
  Optimerar din vistelse i naturen
  Perfekt under extrema väder
  Slitstark
  Stor huva
  Två-vägsdragkejda
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 5 5 0.5
Garphyttens anorak
Fick skicka tillbaka första, för den passade inte. Fick en ny och den är toppen.