Byxor & Shorts

Slappna av i vardagen med ett par funktionella och användbara fritidsbyxor av hög kvalité. Här finns bland annat vildmarksbyxor, friluftsbyxor, vandringsbyxor, stretchbyxor, allround-byxor, jaktbyxor, lättfodrade byxor, fodrade byxor och termobyxor. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av fritidsbyxor som passar för både vardag och fritid. Du kan köpa fritidsbyxor online snabbt och smidigt till bra priser. I avdelningen fritidsbyxor stretch finns flera smidiga fritidsbyxor med stretch och 4-vägsstretch för extra bra rörlighet och komfort, dessa byxor uppskattas lite extra av våra hundförare. Hos oss hittar du också länkar till fritidsbyxor dam och fritidsbyxor herr som gör det enkelt att hitta just den friluftsbyxa som du vill ha. Våra friluftsbyxor tillverkas i slitstarka material och har genomtänkt design med praktiska fickor och detaljer. De flesta modellerna passar perfekt för dig som är ute i skog och mark. Vi har även några utvalda byxor med extra höga krav på kvalitet och rörlighet i tuff terräng vilket gör en byxa utav sådan modell till en rejäl vildmarksbyxa som tål att slitas med länge. 

För varmare månader har vi flera olika svala och lätta modeller av stretchbyxor som passar perfekt för resan eller lediga dagar ute på landet. Under sommaren kan du också klä dig i någon utav våra skalbyxor och vaxa dessa med vårt välkända TP-X Wax för extra vattentålighet eller varför inte välja regnbyxor som exempelvis finns som överdragsbyxor, vi har en sommarbyxa för alla tillfällen. Med en funktionell höstbyxa kan du både vara rörlig och hålla värmen när du rör dig i naturen och vi har många populära varianter att välja mellan. På hösten är det även jakttider och många av våra jaktbyxor finns både som fodrade och ofodrade. När kylan slår till har vi vinterbyxor för både milda och kalla vinterdagar. När du fryser kan du dra på dig ett par lätta och sköna dunbyxor eller termobyxor som håller dig varm. Vi erbjuder även ett mindre sortiment av skidbyxor till bra priser för dig som ska åka skidor och söker funktioner som att vara torr, hög andasfunktion, ventilation och höga krav på vattentäthet. 

Hos oss hittar du shorts i alla möjliga modeller och varianter som passar vardag och fritid. Fritidsshorts, vandringsshorts, vildmarksshorts, friluftsshorts, jeansshorts, arbetsshorts, knickers, stretchshorts, sommarshorts, uppvikbara shorts, mjukisshorts och snickarshorts. Missa inte våra omtyckta allroundshorts som är ett par luftiga och sköna fritidsshorts i ett slitstarkt material med flera smarta fickor och bälte i midjan. Passar lika bra i stad som i skog och mark. Svala, lättorkade och mycket bekväma att använda. Svårutslitna och håller länge, de perfekta vardagsshortsen helt enkelt. Upptäck våra zip-off byxor som har flera valmöjligheter och därmed kan användas vid flera friluftsaktiviteter som hör naturlivet till.

Artiklar 1 till 36 av totalt 133

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 36 av totalt 133

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4