Nu lanserar vi TPX! Se alla nyheter här
 • -200,00 kr

T&P Packaway Regnset Herr

199,00 kr 399,00 kr Spara 200,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs 10 recensioner
Snittbetyg 4.5/5 - Antal recensioner 10

 • Storleksguide
Denna färg/storlek är tyvärr slut i lager

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


T&P Packaway Regnset Herr är ett smidigt regnställ som både andas och tål vatten. Infälld huva i kragen, justerbar i ärm- och benslut med kardborrband samt dragsko nertill på jackan. Ett regnställ som enkelt packas ner i den medföljande packpåsen och lika snabbt tas på.

10500-2001-10002
105002001003

Produktinformation

 • Material
  100% polyester
 • Egenskaper
  2000 gram/m2/24h andning
  2000 mm vattenpelare
  Enkel att trycka exempelvis logotyp eller dylikt på
  In- och utfällbar huva
  Justerbar med kardborrband samt dragsko för bästa passform
  Levereras med en packpåse
  Lätt att dra på sig
  Mått i packpåse 24 x 13 cm
 • Vikt
  580 gram
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 4.5 5 0.5
Lätt och kompakt
Lätt och kompakt sett. Men jackan stramar åt på ryggen, välj en storlek större om du ska ha tjockare kläder under.
rating 5 5 0.5
Snabb leverans och bra passform
Snabb leverans och bra passform
rating 5 5 0.5
?
Bäst
rating 5 5 0.5
?
Bäst
rating 5 5 0.5
Livsnjutare
Helnöjd med varan + snabb leverans = Kanon!
rating 5 5 0.5
regnset
Mycket nöjd
rating 4 5 0.5
Världsmedborgare
Inget snöre till huvan!!!?
rating 5 5 0.5
Bra till cykeln
Bra ställ, bra pris snabb leverans.
rating 3 5 0.5
Gå upp en storlek
Tänker man ha kläder under så får man gå upp en storlek än vad man normalt har. Ser heller ingen fördel att huvan går att rulla in i kragen, regnar det använder man den alltid. Den har två lager, hade föredragit ett enda tunt. Att ett regnställ andas ser jag egentligen som negativt då "andas-membran" inte är 100% täta utan sitter du på något vått så trycks vattnet igenom. Bättre då med ett vanligt regnställ som är 100% vattentätt och istället har ventilationsöppningar under armarna och på ryggen (med nät så inte mygg kommer in där). Min morfar har ett gammalt regnställ med nät högst upp på byxorna så även de ventileras, men tror inte sådana finns att köpa längre. Mest positiva är att den är mycket prisvärd, andra regnställ som "andas" kostar mångdubbelt mer. Men blev att jag returnerade mina. Hade också gärna föredragit annan färg än begravningsfärgen svart.
rating 3 5 0.5
OK, men ingen justering av huvan
Har inte använt stället i dåligt väder än, bara prövat hemma. Jag är 188 cm lång och väger 95 kg, och setet är XL. Passformen för jackan kändes bra, men det hade inte skadat om det funnits lite mer tyg bakom axlarna för bättre rörlighet. jag blev dock mycket besviken på att huvan inte hade någon dragsko eller stängning så man kan dra åt öppningen kring ansiktet och förhindra att huvan blåser upp och lös. Det finns några gummiband insydda i kanten av huvan, men dessa kommer aldrig kunna hålla huvan på plats ens i måttlig vind, eller om man cyklar. För att jackan ska vara användbar för mig måste jag sy fast en enkel stängning/justering av något slag. Byxornas passform var lite sämre, med dåligt rörelseutrymme baktill, över ryggslut och rumpa. De skulle också kunna vara något högre i ryggen. Som det är nu så stramar det ordentligt när man lyfter knäna, och byxorna åker ner i bakkant och glipar. Men för promenader på slät mark är det inga direkta problem. I stort är regnstället funktionellt och prisvärt, med reservation för huvan som inte går att använda i blåst.