Avignon Akka Mid Mörkgrön Unisex

595,00 kr

(inkl. moms)

Sista produkten i lager

 30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Gummistövel AKKA MID är en gummistövel med en fotbädd/innersula gjuten i mjukt EVA-material.

AKKA MID är en funktionell stövel perfekt för höst, vår och sommar, stövelns konstruktion säkerställer optimal komfort med unik funktion.

Gummistöveln är tillverkad av Heracles® naturgummi för optimal följsamhet i stövelskaftet. Ju högre följsamhet och tunnare material bidrar till en ”normal” upplevelse runt ankeln.

Gummistövel AKKA MID har en utmärkt funktion med fixeringsband över vrist och häl som säkerställer extra bra fixering av foten i skon. Fixeringen är en viktig del för komforten och bidrar även till att minska risken för skav och obehag orsakat av fotens rörelse i stöveln vid normal användning. Bandet är placerat över vristen och hälen och säkerställer extra effektiv fixering av foten vid normal gång. Fixbandet ökar kompressionen över fotryggen och bidrar till att foten hålls kvar mot stövelns stabiliserande bottensula vid normal belastning och gång.

Sulan i AKKA MID heter Skywalker® och är tillverkad för att likna egenskaperna i en vanlig sko, med en kombination av stötdämpning och stöd för hela foten, för att kunna använda stöveln under längre perioder med mycket gång. Sulan Skywalker® har en konstruktion som stödjer häl och mellanfot.

Kombinationen av det mjuka naturgummit och den stabila sulan ger en oerhört uppskattad stövel. AKKA MID är en utmärkt allroundstövel för trädgården, på gården, söndagspromenaden i skog och mark och till lättare jakt

40671-0000-00043
7350065192138

Produktinformation

  • Kön
    Dam
    Herr

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

TPX Explorer Stretchbyxa Dam

Pris 399,00 kr Baspris 599,00 kr
Välj färg och storlek

Arrak Active Stretch Pants D-storlek

Pris 495,00 kr Baspris 695,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Discovery Skalbyxa Dam

Pris 499,00 kr Baspris 799,00 kr
Välj färg och storlek

Avignon Akka High Mörkgrön Unisex

Pris 695,00 kr
Välj färg och storlek

Norrmora Wool Supreme Sock

Pris 99,00 kr
Välj färg och storlek

Wear IT Piké Herr

Pris 149,00 kr
Välj färg och storlek

Arrak Hybrid Byxa Dam

Pris 895,00 kr
Välj färg och storlek