Nu lanserar vi TPX! Se alla nyheter här

Attiba Broddsko Herr

699,00 kr

(inkl. moms)

rating Läs 20 recensioner
Snittbetyg 4.5/5 - Antal recensioner 20

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Attiba Broddsko Herr är en varm och greppsäker vintersko med hög funktion. Denna stövel är varmfodrad och mycket skön tack vare det mjuka innerfodret. Den får ett otroligt bra grepp med hjälp av en greppsäker yttersula i kombination med in- och utfällbara broddar, vilket gör att den passar utmärkt i även isig terräng. Dragkedja på utsidan av stöveln som går hela vägen till foten vilket gör den lätt att ta på och av. Vattentät som tål vinter och slask.

10365-2001-00042

Produktinformation

 • Material
  Attibatex Winter Water Resistant Membrane
  Nylon, Polyester
  Oc-System Rotor Anti-slip Ice Outsole
 • Egenskaper
  Enkel att ta på och av tack vare dragkedja i sidan
  Greppsäker yttersula
  In och utfällbar brodd
  Mjukt och skönt innerfoder
  Varmfodrad
  Vattenresistent ovandel
 • Kön
  Herr

Recensioner

Skriv din egen recension

rating 5 5 0.5
Nöjd
Bra ska för mig som går mycket på isiga grusvägar
rating 5 5 0.5
Attiba
Sköna kängor med bra fäste, passar smala fötter bra, behöver inga raggsockor!
rating 5 5 0.5
ATTIBA Broddskor
Väldigt prisvärda broddskor, men som ni angav är de små och smala för sina storlekar, så lyssna på det och beställ större storlekar än vanligt :) Mycket mjukt foder. Enormt snabb service och trevlig kundtjänst!
rating 5 5 0.5
Kenneth Högberg
Bra bemötande och god servis
rating 5 5 0.5
Helt ok
Skorna är helt och som vardags skor. Sulan är mindre bra för långs promenade med tung belastning. Men för att stå på skolgården och vakta kids som leker, ut och hämta brev i brevlådan eller åka till jobbet funkar dom helt ok. Och bråddarna funkar perfa ????\r\n\r\nVill ha lite mera coola färger/ mönster så slipper de vara så gubbiga\r\n\r\n-M90 vintercamo\r\n- multicam\r\n- olivgrön\r\n- neon färger mm\r\n\r\nÄlskade snowjoggers när jag var liten. Nu är dom tillbaka och dom är bättre \r\n
rating 5 5 0.5
Attiba Broddsko Herr Svart
Jättetrevlig vintersko låg över vrist, passade ej mina fötter
rating 5 5 0.5
pangiss
Dessvärre var lästen för smal.trots att jag gått upp i storlek.
rating 4.5 5 0.5
Herr
Bra
rating 5 5 0.5
Frusen
Verkar bra
rating 1.5 5 0.5
Jag skickade tillbaka dem
Ena skon var för stor, den andra för trång att ta på. Så jag skickade tillbaka dem.
rating 4 5 0.5
Herr
Efter min första promenad på väldigt isigt underlag var jag inte alls nöjd, tyckte jag fick inget grepp i isen. Efter att jag lossat den främre brodden och vänt densamma (180 grader) så tycker jag att greppet på isen blir mycket mycket bättre, så jag behåller skorna. Broddarna bör ju sitta mitt under fotens \"trampdynor\" där trycket mot vägen är störst.\r\nSen kan jag inte förstå varför dragkedjan sitter på utsidan av skaftet. Det är då svårare att se när tex tyget fastnar i dragkedjan (viket det gör ibland). Sitter den på insidan är det mycket lättare att dra den upp och ner och att se vad som händer. På damstorlekarna sitter dragkedjan på insidan! I övrigt är det en lätt och behaglig sko, lite trång över vristen för mig dock. Hade också önskat att broddarna varit lite längre. \r\nHar sett \"Attibas broddsko Premium dam\" och där tycker jag att broddarna sitter på rätt ställe, men dragkedjan sitter på utsidan!!\r\n/Inge
rating 5 5 0.5
Köpare
Mycket nöjd med produkten.
rating 5 5 0.5
Herr
Bra
rating 3.5 5 0.5
Smed
Verkar bra men tyvärr förtrånga över vristen trots mitt val av en strl. större än normalt. Mina fötter är inte onormalt breda.
rating 3 5 0.5
liten i storleken
Smal över vristen och därför kan den vara knepigt att komma ned i. Liten i storleken. Men som modell verkar den bra.
rating 4 5 0.5
Inför isfisket!
Sköna och väldigt smidigt att kunna skifta till broddar, jag är ute och isfiskar en hel del så det ska bli kul att se om det passar på isen!
rating 5 5 0.5
Lätta och varma
Ett plus för de utfällbara broddarna, SUCCÈ
rating 5 5 0.5
Bra köp.
Lätt att ta på, varm och skön, bra med dom utfällbara dubbarna i halkan.
rating 5 5 0.5
GRYMT KÖP!
Passade perfekt, varma o sköna. Jobbar ute hela dagarna med dessa skor o inte frusit en enda gång. Grymt smidigt då jag är både inne och ute i skiftande väder o att kunna skifta mellan odubbat o dubbat gör det hela ännu bättre. Skönt innerfoder! Bästa köpet!
rating 3 5 0.5
Dragkedjan krånglar
En jättebra sko vid halka, varm, lätt att ta på sig, bra sula, men dragkedjan fastnar i tyget under hur försiktig du än är och jag vill gärna kunna ta av mig skorna när man kommer inomhus på ett lätt sätt.