Chiruca Nevada Plus GTX

2 395,00 kr

(inkl. moms)

Nevada Plus GTX är en vattentät läderkänga med detaljer i slitstark Cordura. Kängan är perfekt för vandring på slätmark, gräs och till skogs.

Sista produkten i lager

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Chiruca Nevada plus är en handgjord kvalitetskänga tillverkad i slipat läder som är lätt att underhålla med lädervax eller minkolja för att förlänga livslängden på kängorna och behålla ett fint yttre. Lädret är noga utvalt från skin som inte är skadat för att säkerhetsställa den bästa kvalitén på skinnet och att djuret inte behandlats illa. Plösen är kläd av slitstark cordura för att slippa gnissel när man går samt för att slippa smörja in kängan där det är svårt att komma åt.

Chiruca Nevada Plus är utrustad med vattentätt Gore-Tex® foder, vilket garanterar hög andningsförmåga och perfekt vattenbeständighet. Med sin lätta yttersula i polyuretan, får du bra kontakt med marken du går på. Modellen är anpassad för jakt men fungerar naturligtvis lika bra som vandringskänga. Kängan har en sula uppbyggd i två densitet er av polyuretan för bra grepp, slitstyrka och hög komfort på alla underlag. Tåspetsen är gummiklädd för att skydda kängan. Innersulan är anatomiskt uppbyggda för att öka komforten för dina fötter. Tillverkade av polyester-fibrer för att absorbera trycket i steget samt att eliminera lukt och fukt.

Hakarna är rostfria H.R.T. hakar och noga placerade för att alltid ge foten den support och stabilitet hur du än rör dig när du är ute och går. Skosnörena är tillverkade av polyester för att vara vattenavvisande och slitstarka.

Nevada är en mycket lätt känga med följsam sula och normal läst med bra rull i för långa vandringar. Den är bekväm direkt från första dagen och behöver inte gås in på samma sätt som t ex skalkängor. Modellen passar lika bra för jägaren som för vandraren som är ute efter en prisvärd och komfortabel känga.

40853-0000-00036

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Norrmora Aros

Pris 599,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Explorer Lättviktsjacka Dam

Pris 399,00 kr Baspris 599,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Canada Täckbyxa Herr

Pris 599,00 kr Baspris 799,00 kr
Välj färg och storlek

Norrmora Hogsta

Pris 799,00 kr
Välj färg och storlek

Muckboot Arctic Sport High

Pris 1 095,00 kr Baspris 1 295,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Discovery Friluftsbyxa Dam

Pris 599,00 kr
Välj färg och storlek

Arrak Elastic Belt

Pris 199,00 kr
Välj färg och storlek

Treksta Bolt Boa

Pris 1 195,00 kr
Välj färg och storlek