Avignon Ullstrumpor Tjocka 3-pack

395,00 kr

(inkl. moms)

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


En riktigt tjock ullsocka för den som fryser mycket om sina fötter.

Sockan är riktigt kraftigt stickad socka anpassad för ett aktivt användande i arbete eller friluftsliv, där man vill garantera att inte frysa om fötterna.

Sockan är stickad i 80 procent Merinoull. Merinoullen är den finaste och mjukaste ullen som finns på marknaden och säkerställer att strumpan inte kliar. Merinoull har den fantastiska funktionen att den är värmereglerande. Med det menas att den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Värmer även om ullen blir blöt. Resterande består sockan av 12 procent polyamid och 8 procent lycra för att ge strumpan elasticitet och göra den slitstark.

Sockanär en väl genomtänkt strumpa, där varenda del av strumpan har i syfte att ge maximal funktion. Den har en extra stickning runt hälen, under foten samt framtill på strumpan, för att säkerställa att värmen bibehålls. Strumpan blir även extra slitstark på dessa delar för att hålla längre. Strumpan är sömlös över tåpartiet för att undvika skav. Över strumpans mittparti finns stickad resår, så att den sitter på plats under hela dagen och inte flyttar sig runt foten för den aktiva användaren. Över vristen är det stickade kanaler, som ett dragspel, så att strumpan inte ska vecka sig och kännas knölig i skon. Skaftet på strumpan är sydd i kanaler för att avlasta tryck mot benet och har en 30 mm mudd upptill för att sitta på plats. Inuti sockan är det en ultimat stickning, som ger den mjukaste känsla mot foten, och för att behålla alstrad värme runt foten.

40673-0000-03639
2927014530164

Produktinformation

  • Kön
    Dam
    Herr

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Bambu Sportsocka

Pris 69,00 kr
Välj färg och storlek

Perzoni Stretchjeans

Pris 349,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Bambu Herrkalsong

Pris 79,00 kr
Välj färg och storlek

Morakniv Stäm

Pris 79,00 kr

Arbetsstrumpa i ull extra slitstark

Pris 59,00 kr
Välj färg och storlek

Allroundbyxa stretch

Pris 699,00 kr
Välj färg och storlek

T&P Bambutrosa

Pris 59,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Explorer Stretch Pant Light Herr

Pris 299,00 kr Baspris 499,00 kr
Välj färg och storlek