Avignon Värmestrumpa inkl Power Bank

1 595,00 kr

(inkl. moms)

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


KONCEPT : VÄRME

– Med innovativ design och förstklassig ull, ger strumpan god isolering och är skön på foten. Blandningen består av 35% ull, 35% akryl, 15% polyester och 15% lycra.

– Integrerat värmesystem på ovansidan av tårna. Tunna superfina värmepaneler strategiskt placerade för maximal värmefördelning.

– Värmeslingorna är väl förseglade för att motstå slitage och fukt.

– Ingår 2 laddningsbara 3000mAh Power Bank-batterier, vilka kan laddas även med en vanlig micro-USB laddare.

– Knappkontrollen nås enkelt på utsidan av strumpan, med 3 värmenivåer för optimal bekvämlighet i alla väderförhållanden.

– 4 LED-indikatorer på Power Bank-batterierna visar hur mycket laddning som finns kvar/uppnåtts, vid användning och under laddning.

– De bifogade 5V 3000 mAh Power Bank-batterierna kan även användas för att ladda annan elektronik, t ex mobilen, surfplattan eller kameran.

SKÖTSEL OCH ANVÄNDNING

1. Koppla ur Power Bank-batterierna, när strumporna inte används.

2. Strumporna kan tvättas i 30 grader, programval handtvätt, i tvättmaskin. Stoppa ner USB-kontakten i fickan och lägg strumporna i tvättpåse.

3. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp.

4. Använd endast batterierna till en HEAT-produkt, med en Ampere lägre än maximal kapacitet. T ex om dessa batterier har max 2 Amp, kan de inte användas till produkter som drar mer än 2 Amp. Använd heller ej med högre styrka. Kontrollera noggrant, så att batterierna inte överhettas och då förstörs.

5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp strumpan innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid.

6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta för att inte orsaka överhettning och/eller obehag.

Instruktion

Ladda dina bifogade 5V 3000 mAh Lithium-Poly-batterier med bifogade tvilling-USB och väggadapter. När batterierna är laddade, koppla dem till USB-porten som finns i fickan på utsidan av vardera strumpa. För att sätta på värmen i strumporna, tryck in knappen på utsidan av strumpan, håll den intryckt i 3-5 sekunder. Tryck sedan på knappen 1-3 gånger för att ställa in den värmenivå som önskas. Det finns 3 nivåer, se nedan. För att stänga av, håll knappen intryckt 3-5 sekunder, tills lampan slocknar.

40848-2001-03639

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Avignon Värmevante inkl Powerbank

Pris 1 795,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Bambusocka 3-pack

Pris 99,00 kr
Välj färg och storlek

Avignon Värmeväst V-ringad inkl Powerbank

Pris 1 995,00 kr
Välj färg och storlek

T&P Vändbar Fleeceväst

Pris 299,00 kr
Välj färg och storlek

Garphyttan Wool Raggsock

Pris 59,00 kr Baspris 99,00 kr
Välj färg och storlek

TPX Bambu Herrkalsong

Pris 79,00 kr
Välj färg och storlek

Polyver Classic Winter

Pris 1 195,00 kr
Välj färg och storlek