• −20%

Garphyttan Specialist Fleece

796,00 kr 995,00 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Fleecen som är extra slitstark! 

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Liten

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Garphyttan Specialist Fleece är ett utmärkt mellanplagg under de kyligare dagarna. Specialist Fleece är otroligt slitstark och har många smarta funktioner vilket ger den ett brett användningsområde. Under varmare kvällar och morgnar fungerar den dessutom lika bra som ytterplagg.

Tröjan har en ledig skärning och fyrvägsstretch som ger optimal rörelsefrihet. Hög krage med zip-garage skyddar mot kyla och drag. Insidan i microfleece värmer skönt och den längre bakdelen skyddar mot drag.

Garphyttan Specialist Fleece är försedd med två praktiska bröstfickor samt två handfickor som gör att du kan få med dig en hel del föremål och även värma händerna när du inte håller igång. Du har även två ventilationsdragkedjor på vardera sida för att möjliggöra maximal ventilation vid hög arbetsbelastning.

Specialist Fleece är försedd med en värmande huva, som enkelt justeras för att öka eller minska luftinsläpp.

Garphyttan Specialist Fleece har ett ärmslut som är mjukt och behagligt vilket är ovärderligt när du har en jacka över fleecen. Ärmslutet passar även utmärkt för att omsluta ett par värmande handskar. Fleecen har ett tumgrepp som inte bara håller ärmarna på plats, utan även ser till att viktiga delar runt handleden hålls varma.

Garphyttan Specialist Fleece är garanterat ett slitstarkt alternativ för den som vill hålla sig varm och behaglig ute i naturen.

15800-8001-10002
7350027683636

Produktinformation

  • Material
    9% Spandex
    91% Polyester
  • Egenskaper
    Bröstfickor
    Funktionell
    Mjuka ärmslut
    Perfekt förstärkningsplagg
    Slitstark
    Ventilationsdragkedja
  • Vikt
    645g (storlek L)
  • Kön
    Herr