Nu börjar vår stora sommarrea! Upp till 50% rabatt på mängder av kläder och utrustning - Handla här >

Utrustning

Artiklar 1 till 10 av totalt 594

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Thermacell MR300

  Ett skydd mot mygg och knott som är enkel att ta med sig för användning vid olika ändamål där det finns gott om blodsugare. MR300 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig och att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Det finns ett hölster som tillbehör som gör att du enkelt kan fästa den på exempelvis ryggsäcken, bältet el liknande. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Läs mer

  Kampanjpris: 359 kr

  Rek. Utpris: 499 kr Du sparar 140 kr

 • EKA Swede 8

  En bruksfällkniv för jägare, fiskare och friluftsmänniskor. Kniven har ett ergonomiskt och greppvänligt skaft, en stark och säker låsmekanism samt knivblad i Sandvik 12C27 rostfritt stål för bästa skärpa och livslängd.

  Läs mer

  Kampanjpris: 0 kr

  Rek. Utpris: 359 kr Du sparar 359 kr

 • Jack Wolfskin Little Joe

  En smidig, liten ryggsäck som är lätt att använda, anpassad för barn som är 3 år och uppåt. Huvudfacket har en stor öppning för enkel åtkomst och på utsidan sitter ett mindre fack, samt två nätfickor. Reflexiva detaljer på alla sidor ger ökad synlighet på kvällen. (11 liter)

  Läs mer

  Kampanjpris: 0 kr

  Rek. Utpris: 226 kr Du sparar 226 kr

 • Kampanjpris: 149 kr

  Rek. Utpris: 399 kr Du sparar 250 kr

 • Glödlampor till Mini Maglite AAA

  Extra glödlampor till ficklampan Mini Maglite AAA. (OBS, dessa passar ej till LED-versionen av Maglite Mini.)

  Läs mer
  49 kr

 • Peltor ProTac Hunter

  Peltor™ ProTac™ Hunter är nya hörselskydd för jakt. De är mycket bekväma att bära under lång tid och har den välkända komforten som du förväntar dig av ett 3M PELTOR hörselskydd. Medhörningsfunktionen i kåporna reagerar blixtsnabbt och skyddar hörseln från höga impulsljud. Men den gör det så mjukt att du i de flesta fall aldrig hinner höra klippet när skyddet aktiveras.

  Läs mer
  679 kr

 • Trespass Swagger Barnryggsäck

  Trespass Swagger är en barnryggsäck perfekt för promenader till och från skolan. Den har ett stort fack och en totalvolym på 16 liter. För extra säkerhet har den reflekterande detaljer vilket gör att den passar bra året om! 100% polyester.

  Läs mer

  Kampanjpris: 149 kr

  Rek. Utpris: 199 kr Du sparar 50 kr

 • Hundhalsband i läder, halvstryp

  Hundhalsband i halvstryp-modell gjort av infettat läder med kedja. Tillgänglig i 6 olika storlekar för alla hundar.

  Läs mer
  89 kr

 • 200 kr

 • Rapala Tång 6" Magnetisk RCDMP4

  RCD Mag Spring Plier 4” är den minsta tången i ” Rapala custom design” serien som har det patenterade ”MAG spring” systemet. MAG spring är två magneter som är monterade så motpolerna jobbar mot varandra och på så sätt öppnar tången för enkel enhands användning. Till skillnad mot en fjäder blir inte kraften mindre med åren i magneterna och säkerställer att den alltid öppnar sig. Tången är gjord i rostfritt stål och har en snygg grå yta. Näbben har ett sågtandsmönster för bästa grepp och en avbitare för linor och tafsar. Handtagen är ergonomiska i mjukt gummi för bästa grepp och grepp vinkel för det lätt att kroka ur en fisk. Läs mer
  199 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 594

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5