Nu börjar vår stora sommarrea! Upp till 50% rabatt på mängder av kläder och utrustning - Handla här >

Verktyg & Knivar

Artiklar 1 till 10 av totalt 81

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • EKA Swede 8

  En bruksfällkniv för jägare, fiskare och friluftsmänniskor. Kniven har ett ergonomiskt och greppvänligt skaft, en stark och säker låsmekanism samt knivblad i Sandvik 12C27 rostfritt stål för bästa skärpa och livslängd.

  Läs mer

  Kampanjpris: 0 kr

  Rek. Utpris: 359 kr Du sparar 359 kr

 • EKA Nordic W12

  Med sitt 12 cm långa och 4 mm breda rostfria stålblad, sticker EKA Nordic W12 ut ur mängden. Kniven är framtagen för överlevnad och levererar på alla punkter. Handtaget kommer i tre utföranden och har ett räfflad mönstring för hårda tag. Modell med trähandtag.

  Läs mer
  619 kr

 • Buck Diamond Pocket Sharpener

  Diamond Pocket Sharpener är ett hopfällbart bryne i pennformat. Brynet går att använda på de flesta typer av knivar och fungerar utmärkt att ha med ut i fält för en snabb uppslipning av slöa jaktknivar. Medium - 400 grit.

  Läs mer
  249 kr

 • Helle 301 Temagami CA

  En uppdaterad överlevnadskniv framtagen för orörd vildmark. Kniven är utvecklad i samarbete med överlevaren Lee Stroud "The Survivorman" och har ett flertal smarta funktioner som underlättar användning av kniven i överlevnadssituationer. Bladet är tillverkat i Helles otroligt starka, trippellaminerade kolstål och handtaget i vacker, högpolerad björk.

  Läs mer
  1 549 kr

 • Fällkniven F1 3G

  Fällkniven F1 med knivblad i högkvalitativt, laminerat 3G-stål. (Läderslida)

  Läs mer
  3 089 kr

 • Morakniv Bushcraft Survival Orange

  Ett vasst blad med tydlig spets, ett integrerat tändstål och ett diamantbryne gör Bushcraft Survival till den ultimata kniven för bushkraftentusiasterna.

  Läs mer
  448 kr

 • EKA Nordic T12

  EKA Nordic T12 är en kraftig kniv framtagen för räddning och militär. Med sitt 4mm tjocka blad klarar den av de tuffaste utav situationer, kniven har även räfflat handtag för ökad greppstyrka vid hårda tag. Svart handtag i G10.

  Läs mer

  Kampanjpris: 0 kr

  Rek. Utpris: 739 kr Du sparar 739 kr

 • EKA FireSharp

  FireSharp är en innovativ kombination med två brynen och ett eldstål. Du skärper din kniv snabbt och enkelt med hjälp av korsade hårdmetallblad och de korslagda keramiska stängerna ger eggen den perfekta slutpoleringen. Eldstålet består av ett fällbart stål samt ett löstagbart gnistplån som fungerar lika bra i vått och torrt.

  Läs mer
  169 kr

 • Färgat rep 15.2 m (polypropen)

  Ett starkt, flexibelt rep i vävd polypropenplast som är resistent mot skav, olja, mögel och fukt. (Finns i tre tjocklekar)

  Läs mer
  49 kr

 • EKA CordBlade

  En snygg överlevnadskniv för den kräsne friluftsmänniskan.

  Läs mer
  669 kr

Artiklar 1 till 10 av totalt 81

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5