Nordic Pocket Saw Premium

995,00 kr

(inkl. moms)

Nordic Pocket Saw är en smart kedjesåg med liten packvolym och låg vikt, vilket gör den enkel att ta med sig i ryggsäcken eller fästa på sitt bälte.

I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 799 kr

Fria byten

Beskrivning


Sågkedjan av värmebehandlat högkarbonstål är 65 cm lång och har 33 sågtänder som är placerade i båda riktningarna för att ge maximal prestanda vid användning. Handtagen är tillverkade av slitstarkt läder och är extra stora för att ge ett bekvämt och säkert grepp även när de är blöta. Sågkedjan är kvalitétstestad i ett svenskt laboratorium där resultaten visade att Original står emot en kraft 20 gånger starkare än vad en människa kan åstadkomma vid användning.

Då läder är ett naturmaterial kräver Premium något större underhåll. Användaren rekommenderas att smörja lädret för att minimera risken för sprickor. En väl omhändertagen Premium kommer med tiden uppvisa en vacker patina samtidigt som livslängden ökar. Eftersom läder är ett naturligt material är det normalt att handtagen töjs något vid användning.  

För att nyttja Original år efter år rekommenderas användaren att hålla kedjan ren, smörja den med klassisk kedjeolja och slipa den med en 4 mm rundfil. Nordic Pocket Saw Original kommer i tre olika färger och har 5 års garanti

40147-0000-00000